• Verwarmd zwembad alsace

Ontdek onze camping

Op zoek naar een camping met zwembad in de Elzas? ClairVacances !

Dit is een camping in de Elzas Haut-Rhin. ClairVacances is een gezellige familiecamping met 135 plaatsen voor camping vakantie in Elzas in oosten van Frankrijk.

ClairVacances is een rustige gezinscamping, waar u geen bar of discotheek vindt, maar wel volop natuur. In Elzas, de camping ligt op een open plek tussen de bossen op 1,5 kilometer van Herrlisheim en 2 kilometer van Sainte-Croix-en-Plaine. De snelwegen bevinden zich op slechts 2 kilometer afstand.

Een park met talloze bloemen, bomen en struiken waarvan de geuren u tegemoet komen. Vogels van allerlei pluimage vrolijken uw dag op en natuurlijk brengt ook de ooievaar vaak een onverwacht bezoekje.

De camping kent alleen toeristenplaatsen (zie plattegrond). Alle plaatsen zijn vlak, afgebakend en gemakkelijk bereikbaar.

Bezoek de Elzas, Camping: Camping ClairVacances 4Sterren

Camping Elzas : ClairVacances
De gezellige sfeer zal jong en oud betoveren.velo.jpg

medium_clairvacances-14.jpg  medium_clairvacances-22.jpg  medium_clairvacances-195.jpg

Fietspaden zijn dichtbij en bieden u de mogelijkheid om Colmar en andere pittoreske stadjes gemakkelijk per fiets te bereiken.

Plattegrond van de camping :

plan-camping.jpg

marcheuse.jpg

Voor wandelaars,

berg uitjes zijn mogelijk slechts 15 Km:
de heuvels van de Vogezen Vosgienes en speeltuin zijn ideaal voor wandelingen of breakfasts Vogezen met uitzicht op de Alpen en het Zwarte Woud.

En de wijngaard ligt op slechts 4 km: telers zullen blij zijn om u details over de wijnen van de Elzas (AOC): bekend om hun aroma's en finesse.